reacties

Ik heb de reading nu paar keer geluisterd en ik kan hier absoluut wat mee. Je hebt erg helder gevoeld of gezien of gelezen wat er bij mij speelt. Er is eigenlijk maar weinig dat ik niet herken dus nogmaals bedankt. P.D.

Ontroerend waar. Voelde de energie weer stromen. M.B.

Indrukwekkend, verhelderend, heel mooi beeldend omschreven. B.M.

Het was verbazingwekkend hoe precies Marjan mij binnenste buiten keerde en precies dat in me naar boven haalde wat mij dwars zat. Confronterend om mee te maken. N.Z.

Je bent duidelijk en heerlijk to-the-point en dat alles wat bij jou ter sprake komt er mag zijn in vertrouwde handen en een respectvolle omgeving. S.

Ik heb de reading als vol positieve energie ervaren en ik heb er veel aan gehad. M.

Ik voel me erkent en gezien op zielsniveau, je maakt contact met het niveau voorbij het ego en geeft daar woorden aan dat maakt het voor mij een goede reading een cadeau aan mezelf, zeker aan te raden. E.

Marjan is een doortastende vrouw die op een verhelderende manier snel tot de kern kan komen. een reading van haar heeft mij veel inzichten gegeven. I.

Jouw reading vond ik verrassend en ook herkenbaar. Het bleef bij mij wel een aantal dagen bij me en gaf stof tot nadenken! A.

Ik vond de reading van Marjan zeer indrukwekkend. Het was meteen alsof ze wist wie ik was. Haar taalgebruik vond ik ook zeer authentiek. Ik ben op een goeie manier aan het denken gezet! Arl.

Ik ben verbaasd hoe je me voor mijn gevoel als een open boek kon doorbladeren. Het was voor mij een bijzondere ervaring waar ik de komende tijd nog veel aan zal hebben gedurende die groeispurt die je bij mij zo nadrukkelijk zag. Hs

Ik vind dat jij de dingen mooi en helder kan verwoorden.  Nl

Met behulp van verrassende beeldspraken en associaties heeft Marjan mij verder geholpen mijn eigen kijk op mijn leven te verdiepen. De reading was helemaal niet ‘zwaar’, waar ik vooraf een beetje huiverig voor was, omdat ze vooral ook haar gevoel voor humor gebruikt. LW